За нас

za-nas

ЕНДИ – ТРЕЈД е трговско претпријатие формирано во далечната 1992 година во с.Горно Оризари, Велес. Се занимава со трговија и услуги од 2008 година. Нашата фирма е влезена во регионалниот систем за производство, дистрибуција и монтажа на PVC прграма со седиште во ЕУ.

Произовдството се реализира со имплементиран систем за квалитет ISO 9001-2008 што е највисок европски стандард за квалитет. А истото се изведува на целосно автоматизиран процес на CNC машини од најдобрите произовдители на ваков тип на машини германските фирми URBAN и ELUMATEC.

Read More

Контакт

Енди Трејд

Г. Оризари, Велес
[email protected]
070 265 231
078 265 231

Види ја нашата локација на Google Maps  Endi Trejd – PVC Stolarija

PVC профили

aluplast viva_plast1profilink

Оков

logo_maco logo_vorne

Read More

ЕНДИ – ТРЕЈД

Произовдството се реализира со имплементиран систем за квалитет ISO 9001-2008 што е највисок европски стандард за квалитет. А истото се изведува на целосно автоматизиран процес на CNC машини од најдобрите произовдители на ваков тип на машини германските фирми URBAN и ELUMATEC.

減肥藥台灣購物

當脂酶的活性被抑制後,食物中的三酸甘油脂就不會被分解成可吸收的脂肪酸形式,反而會以脂肪形式被排出去。減肥藥主要作用是抑制脂酶,並使脂肪無法被吸收而最後隨著糞便排出。