web freer download free for windows 8 free ghostscript download for windows 8 free free download daemon tools for windows 10 free windows 8 pro iso free download free microsoft office professional plus 2010 64 bit free intel widi download windows 8 free vmware workstation 12 dual monitor free download windows 98 boot disc free

za-nas

ЕНДИ – ТРЕЈД е трговско претпријатие формирано во далечната 1992 година во с.Горно Оризари, Велес. Се занимава со трговија и услуги од 2008 година. Нашата фирма е влезена во регионалниот систем за производство, дистрибуција и монтажа на PVC прграма со седиште во ЕУ.

Произовдството се реализира со имплементиран систем за квалитет ISO 9001-2008 што е највисок европски стандард за квалитет. А истото се изведува на целосно автоматизиран процес на CNC машини од најдобрите произовдители на ваков тип на машини германските фирми URBAN и ELUMATEC.

 

 

 

Во понудата имаме PVC програма од профилите.

Aluplast – Ideal 4000, Ideal 5000, Ideal 7000, Ideal 8000

Vivaplast

Profiling

aluplast viva_plast1profilink

 Алуминиумски профили ладновалани и со термо мост.

e40Etem albio109-2Albio

 

Блиндор врати

Внатрешни собни врати

Гаражни врати од германско потекло

Стаклопакети

Termopan 2 слоен и 3 слоен бел termopan. К-стакло, 4 сезони, Stop-Sol, матно стакло сите во повеќе дезени со внатрешност исполнета со аргон.

Оков

Mako, Vorne и алуминиумски оков.

logo_maco     logo_vorne

Прозорците с еочите на вашиот дом од нив зависи како ќе се чувствувате во него и кое ниво на заштеда на енергија ќе имате, одлуките кои прозорци да се стават се одлуки кои се носат еднаш во 30 години затоа пред да се решите проверете ки стандарди за квалитет ги поседуваат истите и кои брендови ке ги купите за тоа имате право сепак давате пари од вашиот семеен буџет.
Наш многу битен адут се и многуте конкурентни цени!