Серија 3

vnatresni-vrati-3

 1. Врати од медијапан
 2. Универзални врати (лево и десно)
 3. Довратник за дебелина на ѕид од 10cm
 4. Кваката не се испорачува со вратата

2.230 ден.

Серија 4

vnatresni-vrati-4

 1. Врати од медијапан
 2. Универзални врати (лево и десно)
 3. Довратник за дебелина на ѕид од 10cm
 4. Достапни во дезен на бука
 5. Кваката не се испорачува со вратата

3.345 ден.

Серија 6

vnatresni-vrati-6

 1. Врати од иверица
 2. Универзални врати (лево и десно)
 3. Довратник кој се штелува за дебелина на ѕид од 10-28cm
 4. Достапни во дезен на бука
 5. Стаклото не се испорачува со вратата
 6. Кваката не се испорачува со вратата

4.832 ден.

Серија 6

vnatresni-vrati-6-1

 1. Врати од иверица
 2. Универзални врати (лево и десно)
 3. Довратник кој се штелува за дебелина на ѕид од 10-28cm
 4. Достапни во дезен на бука
 5. Стаклото не се испорачува со вратата
 6. Кваката не се испорачува со вратата

6.092 ден.

Серија 7

vnatresni-vrati-7

 1. Врати од иверица
 2. Универзални врати (лево и десно)
 3. Довратник кој се штелува за дебелина на ѕид од 10-28cm
 4. Достапни во бела боја
 5. Кваката не се испорачува со вратата

5.575 ден.

Серија 8

vnatresni-vrati-9

 1. Врати од медијапан
 2. Универзални врати (лево и десно)
 3. Довратник кој се штелува за дебелина на ѕид од 10-28cm
 4. Достапни во дезен на webge, американска цреша, светол даб и обелен даб
 5. Кваката не се испорачува со вратата

6.170 ден.


Серија 9

vnatresni-vrati-9

 1. Врати од медијапан
 2. Универзални врати (лево и десно)
 3. Довратник кој се штелува за дебелина на ѕид од 10-28cm
 4. Достапни во дезен на зебрано
 5. Кваката не се испорачува со вратата

7.062 ден.